Hop til indhold

Fantastiske fortællinger

[om menneskets evolution]

Det findes mange fantasifulde beretninger om menneskets udvikling fra den fælles forfar med aberne. Et påfaldende karakteristikum for alle disse fortællinger er at de skal skrives om hver gang der gøres et nyt fund. Således også for nylig.

Det kan man læse mere om i Origo 118  hvor vi ser på følgende elementer i føljetonen:

“På to ben i Lætoli” handler om hvem der kan have afsat de dér fodspor i askelaget. [Hvorfor bruger man f’resten ikke æ på dansk i navnet Laetoli, når vi nu har et?]

“Nyt fund rokker ved menneskets opståen” har fået mig til at tænke på en vis nytårssketch (her gengivet med en til lejligheden passende omskrivning): – Same procedure as last time, Miss Sophie?! – Same procedure as every time, James!

“Hug en hæl og klip en tå” er den eventyrlige beretning om hvordan darwinistisk filosofi bestemmer over tolkningen af fund. Fund som med et “open mind” lige så godt kunne tydes i retning af at det moderne menneske kan føres meget længere tilbage i tid end det hidtil har været “tilladt” af de materialistiske tankekontrollører.

Læs også Origos interaktive boganmeldelse. Man kan passende begynde her. I den kommer vi på et tidspunkt også ind på menneskets udvikling.

😉 .b

Her lukkes nu for kommentarer da der hele tiden ryger spam ind den vej. Seriøse kommentarer henvises derfor fremover til min IDblog.

2 kommentarer til “Fantastiske fortællinger Skriv en kommentar

  1. Det er menneskeheden, og hans kompetence for indbildt fundering at giver altid muligheden for evolutionsteori, og teori er absolut korrekt ord for at brug når man tale om vores afstamning.

    Menneskeheden er forskellig fra dyr fordi vi har lejligheden at blev tabt ved fantasi og vores egen skabelsen. Det er måske vores natur at skabe og at fylde op hulen i teorien, men det er ikke vores instinkt at gør det.

    Menneskeheden, og hans logik er man-made, hverken intrinsisk eller empirisk. Det er fornuft bygget af sand, faktisk udskiftning sand.

  2. Det er menneskeheden, og hans kompetence for indbildt fundering at giver altid muligheden for evolutionsteori, og teori er absolut korrekt ord for at brug når man tale om vores afstamning. Menneskeheden er forskellig fra dyr fordi vi har lejligheden at blev tabt ved fantasi og vores egen skabelsen. Det er måske vores natur at skabe og at fylde op hulen i teorien, men det er ikke vores instinkt at gør det. Menneskeheden, og hans logik er man-made, hverken intrinsisk eller empirisk. Det er fornuft bygget af sand, faktisk udskiftning sand.

%d bloggers like this: