Hop til indhold

Michael Behe ​​svarer på spørgsmål om intelligent design

En ny episode af podcasten ID the Future  giver en af de kendteste ID-fortalere, den amerikanske biokemiprofessor Dr. Michael Behe, lejlighed til at svare på nogle spørgsmål omkring intelligent design. Her svares Behe især på tre spørgsmål: (1) Hvad er nogle nye eksempler på irreducible komplekse systemer? (2) Hvad er responsen på nogle kendte kritikpunkter af ID? (3) Hvorfor finder du ikke argumenter for teistisk evolution overbevisende?

Download podcasten eller lyt til den her.

***

Læs også vores nye ID-informations- og undervisningshæfte, der også ligger frit tilgængeligt for alle. Hent det herfra i en højopløst pdf: https://intelligentdesigndk.files.wordpress.com/2020/08/intelligent-design_2020_high_res.pdf

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: