Hop til indhold

Top 10 ID-nyheder i 2009

Access Research Newswork (http://www.arn.org/) udgiver hvert år en liste over, hvad de anser for årets største ID-nyheder. Listen for 2009 er netop blevet offentliggjort. Øverst på listen topper en peer-reviewed artikel af William Dembski og Robert Marks. Med titlen Conservation of Information in Search: Measuring the Cost of Success viser Dembski og Marks, at i modsætning til, hvad tilhængere af den darwinistiske tankegang hævder, kan ny funktionel genetisk information ikke opstå uden intelligens.

Nr. 2 på listen er bogen Signature in the Cell af Stephen Meyer, hvor Meyer diskuterer det måske mest paradoksale ved vores arveanlæg: den genetiske kode, der ligger på vores DNA, er et decideret stykke software, som efter alle kriterier at dømme er intelligent designet. Bogen er også en af de bedste gennemgange af forskningen i det første livs oprindelse og svaghederne ved de forskellige evolutionistiske teorier, som forskerne har forsøgt sig med forklaring på, hvordan liv skulle kunne være opstået spontant fra ikke-levende kemi.

Blandt andre tophistorier er artikler om manglen på en egentlig darwinistisk teori af biologen (og darwisten) Eugene Koonin og et afhandling fra BioEssays om, hvordan den Kambriske Eksplosion fortsætter med at være en udfordring for darwinismen.

Interessant er også de to historier om Ida og Ardi på 7. 0g 8. pladsen, to fossiler, der begge først under store fanfarer blev udbasuneret af forskere og medier som missing links, men hurtigt tabte pusten og tvang de involverede forskere til at indrømme, at man havde overtolket og oversolgt nogle i virkeligheden temmelig trivielle fossiler.

Hele listen kan læses på http://www.arn.org/top10/2009newsstories.pdf

%d bloggers like this: