Hop til indhold

Dyrs bygningsværker

Endelig et nyt nummer af Origo på gaden. Denne gang et temanummer om dyrs bygningsværker.

Redaktøren skriver bl.a. om dette blad:

Vi taler somme tider om dengang mennesket begyndte at bruge redskaber som et stort gennembrud i vores historie. Ikke desto mindre har dyr både brugt redskaber og bygget komplicerede strukture længe før vi som intelligensvæsener er nået så vidt. Der er ikke meget at berette om menneskers bygningsværker før pyramiderne, men på samme kontinent findes millioner af termitters højhus som de små skabninger har bygget i meget lang tid før det intelligente menneske satte sit fingeraftryk på noget som helst. I dette nummer af Origo omtales nogle af de dyr som er naturens fornemste arkitekter og ingeniører.

[…]

Vi håber med dette temanummer at den intelligente læser vil finde materiale til fornyet overvejelse når det drejer sig om hvordan naturens mesterværker er blevet til.

God fornøjelse med Origo 125.

😉 .b

%d bloggers like this: