Hop til indhold

I hælene på Mikkel …

og andre dyrehistorier
af Marion Gitt

Bibelhistorie på en lidt anden måde. Oversat fra tysk. Læs om spændende dyr fra Skaberens hånd. Bogen indeholder en række dyrehistorier hvor skabelsestanken er en integreret del af fortællingen. Forfatteren har set nærmere på nogle af de dyr der optræder i Biblen, og fortæller indgående om hvor fantastisk de er skabt. For børn. Vil med fordel kunne anvendes i de kirkelige børneklubber, til højtlæsning, til samtale. Kr. 139,-. Er udkommet den 10. december 2010. Forlaget Origo.

Anbefales af 3-5. kl. på Dronninglund Friskole.

Uddrag af bogens forord
I denne bog vil jeg gerne foretage en rejse sammen med dig ind i dyreriget. Her vil vi undersøge nogle meget forskellige dyr nærmere. Der er store dyr, ganske små dyr som let kan blive overset, der er vilde dyr fra fjerne lande og andre igen som lever i vores hjemlige skove og haver.

Vi vil finde ud af hvordan de enkelte dyr ser ud, hvor og hvordan de bor, og til sidst omtale i hvilke sammenhænge de dukker op i Bibelen – for det gør de alle sammen.
Du vil helt sikkert opdage noget overraskende.

 

%d bloggers like this: