Hop til indhold

Hvordan undgår man en designkonklusion?

I forbindelse med spekulationerne omkring coronavirussens mulige oprindelse i et kinesisk laboratorium har Bill Dembski nogle interessante betragtninger over, hvordan man kan konkludere intelligent design, og hvordan en form for intelligent design kan være et forsøg på at skjule et andet design. Han gør sig ingen tanker eller har nogen decideret mening om, hvorvidt coronavirussen er menneskeskabt eller ej, men benytter blot lejligheden til nogle betragtninger over designpåvisning. Læs hans artikel her: https://billdembski.com/intelligent-design/how-to-cover-up-design-inferences/

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: