Hop til indhold

Darwinisme er en tro i modstrid med naturlovene

Af Ove Høegh

En af initiativtagerne til evolution.dk, biolog Kai Finster, er troende, idet han tror på kemisk evolution. I én af teksterne på evolution.dk skriver Finster: “Mutation, variation og selektion, som er centrale begreber i vores forståelse af den cellebundne udviklingshistorie, har i lige så høj grad drevet den præbiotiske evolution” (livets opståen).

Kai Finster har intet videnskabeligt grundlag for denne tro. Vi mangler spor af den kemiske eller præbiotiske evolution, påpeger han. I samme tekstafsnit skriver Finster: “Hvor kommer den genetiske kode fra, og hvordan er samspillet mellem gener, som indeholder byggeplanen og proteiner, som udfolder byggeplanen egentlig opstået?” (Læs videre)

%d bloggers like this: