Hop til indhold

Nye arter

[eller arts-begrebsforvirring]

Hvad?! Vil du påstå at der ikke dannes nye arter?! Bogen Som at tilstå et mord  indeholder da masser af eksempler. – På en måde ja, og så alligevel nej! Det ser vi lidt nærmere på i denne anden del af Origos anmeldelse af Hanne Stragers bog. 1. del findes her.

Nu taler HS jo op ad døre og ned ad stolper om nye arter. Hvordan kan du så påstå at hun ikke kommer med ét indiskutabelt eksempel? Logikken i min påstand kan måske være lidt svær at få øje på, og det har noget at gøre med at man kunne ønske sig en noget mere stringent brug af begrebet artsdannelse fra forfatterens side: Det bøjes nemlig efter omstændighederne. (På samme måde som mange darwinisters manglende skelnen mellem de darwinistiske begreber mikro- og makroevolution.)

Vi er nødt til at se på selve ordet artsdannelse. I de flestes øren indicerer ordet at noget nyt bliver til, at der opstår nogle egenskaber i den nye art som den gamle art ikke var i besiddelse af;

Læs videre her.

 🙂  .b

Her lukkes nu for kommentarer da der hele tiden ryger spam ind den vej. Seriøse kommentarer henvises derfor fremover til min IDblog.

%d bloggers like this: