Hop til indhold

Origo 118 ude nu

Origo 118, oktober 2010, er nu endelig på gaden med en række spændende artikler. Forsinkelsen skyldes omlægning af stil.

Bladets indhold:
På to ben i Lætoli
Nyt fund rokker ved menneskets opståen
Hug en hæl og klip en tå
Likkledet i Torino stadig aktuelt
Debatt i Bergens Tidende
Kristendom og videnskab
Bør Intelligent Design indgå i naturfagsundervisningen?
Darwin og Wallace – historien om et videnskabeligt parløb
Vitenskap og intelligent design
Boganmeldelse på bloggen her: Som at tilstå et mord, Darwin og ideen der forandrede verden

Ny stil over OrigoO118_forside_net

Der har været en del vrøvl med Origos hjemmeside Skabelse.dk, og samtidig har vi måttet lægge forretningsgangen om på bladet. Det har så givet anledning til at vi arbejder på en ny stil på Origo som kommer til at præge både blad og hjemmeside. I det store og hele er bladet på plads. For det nye design kan vi først om fremmest takke Mathias Pedersen.

Den nye stil indbefatter også at vi ønsker at gøre Origo mere tilgængeligt på nettet. Når der skal skrives projektopgaver, er det altid godt at have *ODHOST ved hånden. Og for mange unge er det sådan at “hvad der ikke findes på nettet, eksisterer ikke!” Så denne tilgængelighed arbejdes der stadig på. OG at vi er med på denne blog, er blot ét af resultaterne af den nye stil. Mere herom efterhånden som tingene falder på plads.

[*ODHOST = Origos Departement for den Højere Oplysning til fremme af Selvstændig Tænkning]

🙂 .b

***

Her lukkes nu for kommentarer da der hele tiden ryger spam ind den vej. Seriøse kommentarer henvises derfor fremover til min IDblog.

%d bloggers like this: