Hop til indhold

Intelligentdesign.dk igen aktiv

På adskillelige opfordringer prøver vi at køre intelligentdesign.dk igen. Denne danske ID-blog var populær blandt mange og vakte en del opmærksomhed i 00’erne frem til 2012. På grund af personlige årsager så jeg det ikke muligt at holde den kørende, som den fortjener det og har brug for, så derfor holdt vi op med at skrive indlæg til bloggen i 2012.

Nu prøver vi at køre den igen. Med inspiration fra blandt andet Karsten Pultz vil der til at starte med blive lagt indlæg ud hver dag i en måned, og hvis det går godt, vil det fortsætte. Så hold øje med, hvad der kommer til at ske! Det første indlæg vil blive lagt ud på mandag, og derefter kommer det til at gå slag i slag, til at begynde med i en måned frem.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: