Hop til indhold

Status over Intelligent Design 2020

Af Karsten Pultz.

(Fortsættelse fra tirsdag d. 10/3)

Som nævnt har vi nu på verdensplan 4 ID-centre, som udgør den institutionaliserede del af ID-bevægelsen, og der er flere på vej i andre lande.

ID er blevet forsøgt undertrykt fra starten, og beskyldningerne om, at det er kreationisme, har givetvis sinket udviklingen og udbredelsen af denne videnskabelige hypotese. Vi har imidlertid nået det punkt, hvor ID ikke længere kan stoppes, og trods fortsat chikane og undertrykkelse fra den herskende akademiske elite side vokser antallet af evolutionstvivlere og ID-fortalere støt.

Da tvivl på evolutionsteorien stadig er forbundet med stigmatisering og tabu i den akademiske sfære, er det fortsat kun de modigste forskere, som står frem og melder ud, at de ikke længere anser Darwins teori som plausibel forklaring på livet og arternes tilblivelse. En af disse modige er professor i computervidenskab David Gelernter fra Yale University. I sit essay fra 2019 ”Giving up Darwin” beskriver Gelernter evolution som en smuk teori, han alle dage havde troet var sand. Gelernter måtte dog efter at have læst dr. Stephen Meyers bøger imidlertid komme til den konklusion, at evolutionsteorien er klar til forkastelse.

David Gelernters artikel finder du her:

https://claremontreviewofbooks.com/giving-up-darwin/

Der er flere og flere som professor Gelernter, men det skattefinansierede evolutionsparadigme vil næppe bøje sig hurtigt. Jeg giver dog ikke Darwin mere end 10 år. De akkumulerede videnskabelige data peger i dag entydigt på, at evolutionens blinde mekanismer ikke er en sandsynlig forklaring på arternes oprindelse.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: