Hop til indhold

Cellens hemmeligheder

Michael Behe

Michael Behe er biokemiker og en ledende fortaler for intelligent design. Han er dygtig til at forklare livets undere med dets mystiske ’formålsbestemte arrangementer af dele’. Discovery Institute har lavet en serie vidoer, Secrets of the Cell, hvor Michael Behe fortæller om, hvordan biologiens irreducible kompleksitet svært kan forklares af Darwins teori om en rent naturlig, gradvis udvikling og mest peger på en intelligent årsag bag biologien.

Den sidste del af serien blev offentliggjort den 11. marts. Det er en lettilgængelig afrunding af serien, der fint kan ses, uden at man behøver at have set de andre dele. Nyd Michael Behe fra hans bedste og mest jordbundne side her:

 

Hentet fra Evolutionnews.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: