Hop til indhold

Status over Intelligent Design 2020, del 2

Af Karsten Pultz.

At evolutionsteorien er i en alvorlig krise, er ukendt for de fleste. Der undervises stadig i evolution i skoler, gymnasier og på universiteter, som om alt er i den skønneste orden – og det på trods af at teoriens forklaringsmæssige problemer er øget støt siden 1980’erne. Vi har nu nået det punkt, hvor det er pinligt (grænsende til det videnskabeligt uansvarlige) ikke at inddrage andre hypoteser i undervisningen.

I den neodarwinistiske model forsøges alt forklaret ved naturlovene kombineret med tilfældighed. Imidlertid kan hverken tilblivelsen af den digitale kode i DNA eller de ikke-reducerbar molekylære maskiner forklares ved naturlovene og tilfældige fysiske processer.

Den empiriske evidens akkumuleret gennem især de seneste 70 år peger på, at intelligens er en langt mere plausibel kausal forklaring på bl.a. disse to fænomener.

Problemerne for evolutionsteorien er for de indviede så åbenlyse, at der i 2016 blev afholdt en konference, som skulle prøve at løse den katastrofale situation, teorien befinder sig i. Konferencen blev afholdt i Royal Society i London, en af verdens mest prestigefyldte videnskabelige foreninger. Til stede var en lang række af de mest fremtrædende evolutionsteoretikere som f.eks. den østrigske Dr. Gerd Müller.

Ingen intelligent design-forskere var officielt inviteret, men et par stykker deltog i konferencen som passive tilhørere.

Discovery Institutes Paul Nelson havde denne kommentar efter at have overværet konferencen:Darwins teori er i stykker og kan muligvis ikke fikses.” Det var den konklusion, som syntes at være udkommet af konferencen.

Naturligvis hører vi i medierne ikke om evolutionsteoriens akutte krise, og vi må nok forvente, at skolebøgerne fortsat i en årrække vil fremstille evolution som noget nær et faktum. Men tiden rinder ud for gamle Darwin, selv om kun få har opdaget det.

Læs Paul Nelsons beretning fra Royal Society her:

https://www.cnsnews.com/commentary/david-klinghoffer/scientists-confirm-darwinism-broken

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: