Hop til indhold

Fysikeren og nobelprismodtageren Brian Josephson accepterer intelligent design

Brian Josephson

Den engelske kvantefysiker og nobelprismodtager Dr. Brian Josephson har meldt sig i rækken af ​​fremtrædende forskere, der støtter intelligent design. Det har han netop gjort med sin anmeldelse af Stephen Meyers kommende bog, Return of the God Hypothesis . I sin nye bog tilføjer Meyer opdagelserne inden for fysik og kosmologi til biologiens for at udvide argumentet for intelligent design og drage en slutning til en personlig Gud.

Josephson, emeritusprofessor ved Cambridge University og medlem af The Royal Society, er blevet overbevist af Meyer om, at intelligent design er “velbegrundet videnskab”. Det er selvfølgelig glædeligt at vinde ros fra en fremtrædende videnskabsmand, men så meget desto mere i betragtning af, at hans eget felt – kvantefysik – er kernen i Meyers argument for Gud.

Evolution News omtaler Josephsons støtte af intelligent design og anbefaling af Meyers nye bog her, hvor der også gives mulighed for at forudbestille bogen og få et par ekstra frynsegoder med oveni, som man ikke får, når bogen er udkommet den 30. marts!

Physicist and Nobel Laureate Brian Josephson — Intelligent Design Is “Valid Science”

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: