Hop til indhold

Hominide fossiler og menneskets oprindelse

Dr. Casey Luskin, Discovery Institute.

Hvis du læser dette inden i morgen, dvs. inden mandag den 19. april 2021, har du mulighed for at deltage i et spændende webinar. Hvis du ikke når det, kan du se webinaret via et link, der står nederst under denne meddelelse.

Webinaret Hominid Fossils and Human Origin er arrangeret af det engelske UK Centre for Intelligent Design og har som sin gæsteforelæser Casey Luskin fra Discovery Institute. Luskin har en ph.d. i geologi fra University of Johannesburg og har skrevet og talt bredt om intelligent design (ID) og evolutionsbiologi i mange år og arbejder som assisterende direktør for Center for Science and Culture ved Discovery Institute i Seattle USA ( www.discovery.org).

I sin præsentation vil Casey Luskin se nærmere på den gængse evolutionære opfattelse omkring menneskets oprindelse, hvor det hævdes, at vores art, Homo Sapiens, har udviklet sig fra abelignende arter gennem ikke-styrede evolutionære processer såsom naturlig selektion og tilfældig mutation. Han vil vise, hvordan den fossile evidens i virkeligheden ikke støtter denne opfattelse. Han vil også vise, at hominide fossiler generelt falder i én af ​​to grupper: abelignende arter og menneskelignende arter med et stort, uudfyldt gab mellem dem på trods af modsatte påstande fra evolutionære palæoantropologer og mediernes hype.

Webinaret finder sted mandag den 19. april klokken 20:30 og kan ses via dette link: https://youtu.be/BJBZtm29fsI. Hvis du er forhindret i at deltage, kan optagelser af dette og tidligere webinarer findes på www.c4id.org.uk.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: