Hop til indhold

Kritik af Evolutionens Ikoner

Jonathan Wells har svaret på kritik af sin bog Icons of Evolution, på dansk Evolutionens Ikoner.

Eftersom mine egne krydshenvisninger på bloggen her er begyndt at køre noget rundt i hovedet på mig, vil jeg hermed lige sikre mig at henvisningen til disse svar er til at finde.

De har tidligere ligget på den gamle del af min sproghjemmeside www.spongenberg.dk under “Origo”. Men da netop denne del er gået ned med flaget pga. spam, har jeg nu fået etableret en erstatningsside som efterhånden skulle fylde hullet ud fra den gamle.

Wells’ svar

kan findes her og er delt op i 3-4 hovedafsnit:

1) Wells er uvidende

2) Wells er ikke rigtig klog

3) Wells er af ond vilje 

Diskussionen på denne blog

Og lad mig samtidigt lige gentage at diskussionen her på bloggen, er suspenderet da vi ustandselig bliver oversvømmet med spamindlæg. På forholdsvis kort tid nåede jeg op på at skulle slette ikke mindre end 1.769 useriøse rose-indlæg, Alle sammen på engelsk, så de var tydeligvis alle maskingenerede. Og da jeg foretrækker at diskutere med mennesker, ikke maskiner, henvises al diskussion herefter til denne aflasningblog. Her er nemlig indbygget et spamfilter (var det ikke noget at overveje for eftertanke.dk at få indført?!) som gør at man netop kan få sorteret det uønskede vås fra allerede fra første begyndelse.

Det lyder måske indviklet, men jeg forsøger at rede trådene ud ved hjælp af div. henvisninger.

😉 .b

%d bloggers like this: