Hop til indhold

En bog jeg på det varmeste vil anbefale

Forbudt arkæologi bliver ved med at forbavse og overraske . Således faldt jeg netop over René Sønderbæks blog, hvor han bl.a. skriver efter at have læst Forbudt  arkæologi:

Rene Søndergård: “En bog der på mange måder fortjener mere opmærksomhed end så meget andet. En bog der måske afslører menneskets historie som aldeles ukendt. Hundredevis af arkæologiske fund er blevet gjort i de sidste par hundreder år, som sætter spørgsmåltegn ved den nuværende videnskabelige evolutionsteori og udvider menneskehedens historie med flere millioner år. Arkæologiske fund som sjældent kommer til offentlighedens kendskab og spørgsmål som bliver fejet af bordet og under gulvtæppet, er der masser af i bogen.

Beskrivelser af fundene og hvordan de passer ind i menneskets historie er med mange fagord indenfor arkæologien og andre grene af videnskaben, men det er forståeligt for lægmand og gjort spændende.
Bogen efterlader læseren med et fuldstændig forandret billede af menneskets historie og verden bliver på en eller ande måde, lidt bedre.

En bog jeg på det varmeste vil anbefale andre at fordybe sig i. Hos mig vækkede den min gamle drøm om at være arkæolog.

Mere om Forbudt arkæologi her.
%d bloggers like this: