Hop til indhold

Rethinking Darwin – hvad var ideen med bogen?

Jeg er blevet bedt om at forklare nærmere, hvad ideen med Rethinking Darwin, som jeg udgav i begyndelsen af året, er. Bogen er en bred gennemgang af svaghederne ved evolutionsteorien generelt og specielt ved darwinismen, et kig på, hvad intelligent design og argumenterne for intelligent design er og som afslutning nogle mere usædvanlige videnskabelige argumenter imod evolutionsteorien fra områder som psykologi og bevidsthedsforskning.

Jeg står som hovedforfatter af bogen, og hvis man har et problem med det, er der heldigvis også fire kapitler, som i stedet for lille mig er skrevet af fire af verdens førende ID-folk, nemlig Michael Behe, Bill Dembski, Jonathan Wells og Michael Cremo. Over en bred kam har jeg fået at vide, at bogen er værd at læse.

Jeg forklarer under alle omstændigheder det hele nærmere på et interview, der nu kan ses på Youtube:

%d bloggers like this: