Hop til indhold

De ynkværdigste af alle mennesker

Således betegner Paulus de mennesker der har mistet opstandelsestroen.

Nu er det ikke fordi jeg vil misbruge ID-bloggen her til en diskussion af kristen dogmatik, men da min kristne tro er en integreret del af min skabelsestro, tillader jeg mig at lægge en henvisning ind her.

I allerhøjeste grad også pga. af den tåbelige nyordningen her på eftertanke.dk med kun 10 bidragydere på “forsiden”. (Véd godt det er blødt lidt op med henvisningen nederst til de seneste 50 indslag, men med dobbelteksponeringen af “topbloggerne”, er miseren stadig til at tage og føle på.) Dermed ryger en ellers interessant diskussion af de enkelte indlæg meget hurtigt “ud over kanten”, og hvem lægger så mærke til at der er kommet nye indlæg i en debat der måske fortjener lidt mere tid og eftertanke?

Hr. Claes har taget en debat op om amerikanske creationister og deres creationistmuseum, og da den drejning denne diskussion har taget, er så principiel for hele vores opfattelse af den kristne dogmatik, synes jeg ikke den skal “have lov at dø i synden”.

Men som sagt, måske lidt uden for denne blogs emneunivers. Så interesserede henvises hermed til den dogmatiske diskussion her. Den videnskabsteoretiske her.

😉 .b

%d bloggers like this: