Hop til indhold

Intelligent design forsøges undertrykt

Fremkomsten af ID, som indeholder en ren videnskabelig kritik af evolutionsteorien, har betydet at mange ser deres verdenssyn udfordret. For visse akademikeres vedkommende er det imidlertid ikke blot deres verdenssyn, men også deres job og karrieremuligheder der synes at blive bragt i fare. Dette har udløst en voldsom modstand mod intelligent design-hypotesen, både fra ledende evolutionstilhængere som sidder højt placeret i det akademiske system, og fra almindelige mennesker som ønsker al Darwintvivl kvalt i fødslen.

Folk som professor Richard Dawkins, som jeg lidt frækt vil betegne som ateisternes nuværende pave, har i en årrække, sammen med andre militante evolutionstilhængere som Jerry Coyne og PZ Myers, kæmpet bravt imod ID. Disse ledende evolutionsfolk har millioner af tilhængere bl.a. fx unge studerende.

Modstanden mod ID ses effektueret på fx internetmediet wikipedia, hvor Dawkins disciple flittigt opsnuser ID-venlige artikler, for derefter med ret ufine metoder at sørge for en bortcensurering.

Den kendte tyske Palæontolog Günter Bechly blev således fjernet fra den engelsksprogede wikipedia, da han i 2015 sprang ud som ID-fortaler.

De militante danske ateister og evolutionsfanatikere har imidlertid også fået øjnene op for truslen fra ID og har indledt de samme tiltag som vi ser i USA.

Sletningsforslaget vedrører omtalen af bogen Sund Fornuft som er udgivet på forlaget Origo.

Bogen er skrevet af molkylærbiolog Douglas Axe, og på trods af hans sobre forskning ved Cambridge og hans afhandlinger som har været igennem peer review, har ID-modstandere med adgang til at rette i wiki-artikler kategoriseret denne artikel som ”pseudovidenskab”. Se artiklen her:

https://da.wikipedia.org/wiki/Sund_Fornuft_(bog)

——————————————————

I protest mod fjernelsen af Günter Bechlys wiki-side, oprettede jeg det danske wikipedia-portræt af Bechly, som du (indtil videre) finder her:

https://da.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnter_Bechly

Hvornår Bechlys danske side bliver saboteret eller fjernet er nok kun et spørgsmål om tid. Uanset anstrengelserne fra disse fanatiske evolutionstilhængeres side, forbliver ID et fænomen som er i stadig fremgang. Med oprettelsen af det Europæiske center for ID ”Zentrum für BioKomplexität und NaturTeleologie” er ID-bevægelsen godt i gang med at indtage kontinentet.

https://www.biocomplexity.at/

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: