Hop til indhold

Haeckels bedrag afsløret endnu engang

“Hvem gider læse lange artikler?” bliver flere af mine unge bekendte ved med at fortælle mig. “Det hele skal gå hurtigt, der skal video og lyd på, og det må helst ikke vare mere end 2-3 minutter. Længere orker de fleste ikke at fastholde opmærksomheden.”

Jeg plejer at protestere, at jeg ikke gider være Youtube-akrobat. Jeg vil hellere skrive for nogle få, der kan sætte sig ned og forholde sig til noget, der er gennemarbejdet og forhåbentligt gennemtænkt.

Det ændrer nok ikke på, at der er noget om snakken. Derfor lod jeg mig også overtale i sidste uge, da Mads dukkede op med et kamera (eller det var vist hans mobiltelefon) og sagde: “Skal vi ikke lige filme et eller andet?” Resultatet ser du herunder. Det går ud over gamle Haeckel, der altid er en taknemmelig prügelknabe. Klik på Youtube-linket herunder og se, hvad der sker.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: