Hop til indhold

Kort video om universets finjustering

Jeg skrev lidt om universets finjustering for nogle dage siden (den 15. juni 2020). Jeg er blevet gjort opmærksom på en rigtig god video, som den amerikanske apologet og filosof William Lane Craig har lavet om emnet. Tag et hurtigt kig på den for at forstå argumentet for, at design udgør den rimeligste forklaring på vores univers.

Som en ekstra bonus kan man se den med norske undertekster! Det er vores venner i Norge, Biocosmos, der har hjulpet med at oversætte talen fra den amerikanske video. De norske undertekster får man frem, hvis man går ind i højre hjørne, klikker på indstillinger, vælger undertekster og derefter norsk (og det er da næsten lige så godt som dansk, er det ikke?).

Se videoen her:

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: