Hop til indhold

Kroppens design: vores irreducibelt komplekse blodtrykskontrolsystem

woman having blood pressure monitor
Blodtrykket måles. Fra Unsplash.

Lyt til en podcast, hvor lægen Howard Glicksman taler med Ray Bohlin om de fantastiske kontrolsystemer, der er involveret i noget, som vi alle er fortrolige med: blodtrykket. Det er et system, der kræver justering på hvert punkt undervejs, fra blodmængde til blodpumpehastighed til trykket i blodkarrene. Hvad mere er, skal det være i stand til at reagere hurtigt for at holde os i live, hvilket leder til nogle vanskelige spørgsmål for  Darwin.

Lyt til denne podcast fra  ID The Future her eller download den direkte fra her.

 

Læs også vores nye ID-informations- og undervisningshæfte, der ligger frit tilgængeligt for alle. Hent det herfra i en højopløst pdf: https://intelligentdesigndk.files.wordpress.com/2020/08/intelligent-design_2020_high_res.pdf

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: