Hop til indhold

De ti største videnskabelige problemer med biologisk og kemisk evolution

“Der er ingen svagheder i evolutionsteorien.”1  Dette udsagn, der kommer fra Eugenie Scott, som man vel kan kalde en af nyere tids ledende Darwin-apologeter, reflekterer måske også, hvad mange tænker, når de hører ordene evolution, darwinisme osv.

Men er det sandt, at der ”ingen svagheder” er i evolutionsteorien? Er de, der udtrykker tvivl om darwinisme, bare fjolser, der vil føre os tilbage til en mørk middelalder?

Casey Luskin stillede og forsøgte at besvare disse spørgsmål i The Top Ten Scientific Problems with Biological and Chemical Evolution, en artikel fra 2015, hvor han efterfølgende diskuterer evolutionsteoriens ti største forklaringsproblemer, sådan som de diskuteres i den videnskabelige faglitteratur. De ti store problemer, Luskin gennemgår,  er (med link til en artikel om hvert problem):

God at få forstand af, specielt hvis man er ny til evolutionsdiskussionen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: