Hop til indhold

Dr. Bechly: Slut med artefakthypotesen

Dr. Günther Bechly på arbejde.

Den darwinistiske teori om en gradvis udvikling forudsiger, at de biologiske former udvikler sig gradvist fra den ene art til den næste. Imidlertid er det anerkendt, at det er ikke, hvad fossilfundene viser. Darwinisterne har længe foreslået, at fossillagenes mønster af store afbræk udelukkende skyldes, at fossillagene har bevaret fossilerne ufuldstændigt. Med andre ord er det, der faktisk eksisterede på et tidspunkt, blot ikke blevet repræsenteret som fossiler.

Men på en episode af ID the Future argumenterer den tyske professor i palæontologi og fortaler for intelligent design Dr. Günter Bechly for, at nyere opdagelser har slået det sidste søm i ligkisten på denne “artefakthypotese”. Han går videre og hævder, at disse opdagelser “ikke blot er et lille problem, men et altødelæggende problem” for den moderne darwinisme. Download podcasten eller lyt til den her.

Se også mere om Dr. Bechly her.

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: