Hop til indhold

Michael Denton: Når paradigmer skifter

Dr. Michael Denton.

Den australske biokemiker og genetiker Dr. Michael Denton Denton er forfatter til den nye bog The Miracle of the Cell, som jeg tidligere har omtalt her på Intelligent Design DK. I en ny episode af ID the Future diskuterer Dr. Denton nu paradigmeskifter inden for videnskaberne. Han reflekterer over paradigmeændringer, som han har været vidne til igennem sit liv, hvordan hans egen tankegang har ændret sig over årene, og hvordan disse ændringer udfordrer den darwinistiske evolution på nye måder.

Download eller lyt til podcasten her.

***

Læs også vores nye ID-informations- og undervisningshæfte, der ligger frit tilgængeligt for alle. Hent det gerne herfra i en højopløst pdf til print: https://intelligentdesigndk.files.wordpress.com/2020/08/intelligent-design_2020_high_res.pdf

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: