Hop til indhold

Podcast med Michael Behe

Idthefuture har to nye programmer eller podcasts ude med Michael Behe i anledning af hans nye bog, A Mousetrap for Darwin, som udkom for en måneds tid siden. Bogen er en samling artikler, hvor Behe svarer sine kritikere. I den første podcast forklarer Behe, hvordan han blev ægget til at samle disse essays i en bog af en anmeldelse i tidsskriftet Science, der hævdede, at han aldrig havde besvaret sine kritikere. Det irriterede Behe, for han har igennem årene besvaret alle sine kritikere og deres kritikpunkter talrige gange. A Mousetrap for Darwin indeholder over 100 sådanne svar til hans kritikere. Bogen indeholder også frisk materiale fra Behe inklusive nogle interessante detaljer om hans udvekslinger med kolleger og kritikere. I den første podcast diskuterer Behe misforståelser omkring irreducibel kompleksitet, svarer på påstanden om, at ”molekylære maskiner” er et misvisende udtryk, fortæller om nogle af sine biologikollegers overraskende indrømmelser om evolutionsteorien, når de er private, og giver sit bud på, hvorfor videnskabsfolk generelt ikke ved, hvad der foregår omkring forskningen i evolution og intelligent design. Behe er optimistisk. ”Man kan ikke blive ved med at ignorere data for altid,” bemærker han.

Lyt på eller download den første podcast her.

Den anden podcast omtales i morgen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: