Hop til indhold

Professor Jørn Dyerberg, fortaler for intelligent design

Professor Jørn Dyerberg. Foto: Københavns Universitet.

Vi har tidligere omtalt, hvordan Professor Jørn Dyerberg fra Københavns Universitet er sprunget ud som fortaler for intelligent design (se her). I går den 3. december bragte religion.dk et interview med Dr. Dyerberg, hvor han fortæller, hvordan bl.a. hans forskning i cellens reaktioner med citronsyrecyklussen overbeviste ham om, at dette kunne ikke forklares med den neodarwinistiske teori, men måtte være et resultat af en form for bevidst intelligent aktivitet. Læs hele interviewet her: Prisvindende forsker: En skabende intelligens er mere sandsynlig end tilfældig udvikling.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: