Hop til indhold

Podcast med Michael Behe, 2

Som nævnt i går er der to nye podcasts ude med Michael Behe i anledning af hans nye bog A Mousetrap for Darwin. I den  anden podcast diskuterer han, hvordan vores forståelse af cellen er vokset med syvmileskridt siden 1990’erne, da Behes først bog udkom. Nye opdagelser har afsløret endnu mere komplekse strukturer inde i cellen. Som Behe forklarer det, er det ikke kun bakterieflagellen, der er irreducibelt kompleks. ‘Kardan-regionen’ inde i flagellen er det også. Stedet for undersøgelse af evolution er rykket fra grov anatomi og populationsgenetik  til biokemi. I sin samtale med værten Eric Anderson bemærker Behe, hvordan teorien om intelligent designs forudsigelser mere og mere går i opfyldelse med tiden, imens det for for hvert skridt vores viden vokser, ser ud til at blive “værre og værre” for teorien om evolution gennem ikke-styrede processer. Lyt til hele podcasten her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: