Hop til indhold

Casey Luskin er tilbage

Casey Luskin på en geologisk felttur i Sydafrika.

En af mine favoritter inden for ID-verdenen har hele tiden været Casey Luskin, en intelligent ung videnskabsmand, der allerede som studerende lavede en stor ID-studenterorganisation og senere blev meget involveret med Discovery Institute.

I 2015 meddelte han, at han trak sig ud af sit officielle ID-arbejde for at få tid til at færdiggøre en Ph.D. Nogle ID-kritikere spredte rygter om, at Luskin havde taget afstand fra ID og frasagt sig, hvad han tidligere havde gjort.

Det var dog ingenlunde tilfældet. Det forholdt sig ganske enkelt, som han sagde det dengang, at han ville have tid til at tage den Ph.D, han havde drømt om hele livet. Nu er han blevet færdig og har forsvaret sin Ph.D.-afhandling i geologi fra University of Johannesburg. At han på ingen måde er færdig med ID, bevises af, at han igen er tilbage som en af direktørerne på Discovery Institute, hvilket man kan læse mere om her.

Fremover vil vi altså igen kunne læse skriverierne fra Dr. Casey Luskin (som han nu kan kalde sig) på bl.a. Evolution News. Som sagt er han en af mine favoritter, fordi han altid forholder sig sagligt og velinformeret til alt, han skriver om, samtidig med, at han også besidder en sjælden skarpsindighed og en god portion humor. Læs om Luskins tilbagevenden og hans oplevelse af, hvordan ID står stærkere end nogensinde:

I’m Excited to Return to Discovery Institute to Find Intelligent Design Stronger Than Ever!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: