Hop til indhold

Til lykke med fødselsdagen, Darwin!

I debatten om evolution er der i virkeligheden to spørgsmål. Det første er, om Darwins teori rækker som forklaring på livets mirakel. Det andet er, om naturen vidner om intelligent design? Det er muligt, at svaret til begge kunne være nej. I anledning Darwins fødselsdag i dag den 12. februar har Discovery Institute lavet en ny kort video om spørgsmål nummer to, der besvares med videnskabsfolks egne ord. Klik herunder og nyd. Måske selv Charles Darwin ville have ladet sig overbevise om intelligent design, hvis han havde levet i dag.

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: