Hop til indhold

James Tour om livets oprindelse: introduktion

En nylig podcast på ID the Future introducerer Dr. James Tours seneste bidrag til diskussionen om livets oprindelse, en længere serie af YouTube videos, hvor Dr. Tour går i detaljer med problemet om, hvordan livet er opstået til at begynde med. Her forklarer Tour, en kendt syntetisk organisk kemiker og professor ved Rice University, hvorfor han diskuterer livets oprindelse, og kommer ind på nogle almindelige misforståelser om emnet. Han fortæller, at han blev ansporet til at lave serien af en YouTube video af Dave Farina, “Elucidating the Agenda of James Tour: A Defense of Abiogenesis.” Som Farinas titel antyder, begynder  han sin video med et ad hominem angreb, hvor han forsøger at bringe Dr. Tour i miskredit ved at gøre opmærksom på, at Dr. Tour er kristen. Tour responderer kort på dette angreb og går derefter over til videnskab. Her kommer han bl.a. ind på termodynamik og problemet med lav entropi og høj energi.

Podcasten kan høres og downloades her: https://idthefuture.com/1423/

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: