Hop til indhold

Nyt kursus i intelligent design med Douglas Axe

ID The Future omtaler i et 20-minutters smugkig et nyt online kursus: Douglas Axe undersøger molekylærbiologi og intelligent design . I denne podcast og uddrag fra kurset forklarer Dr. Axe, hvorfor Darwinismens idé om evolution gennem en række små mutationer støder ind mange alvorlige problemer, hvorfor behovet for intelligens er uundgåeligt for at skabe intelligente ting, og hvordan hans offentliggjorte arbejde i Journal of Molecular Biology viser, at den darwinistiske mekanisme er magtesløs, når det kommer til at konstruere nye funktionelle proteinfoldninger for slet ikke at tale om helt nye organismer. I det fulde kursus gennemgår han proteiner, og hvordan de fungerer, den genetiske kode, populationsgenetik, naturlig selektion og meget mere. Undervejs forklarer han, hvorfor naturlig udvælgelse ikke kan forklare fremkomsten af nye egenskaber og kvaliteter. Find det komplette videokursus her

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: