Hop til indhold

Webinar om hvalevolution

Hvis du fandt Karsten Pultz’ artikel fra d. 12 april om kølesystemet ved hvalens testikler interessant, vil du måske synes dette webinar kunne være spændende at deltage i.

D. 23 april klokken 7 EST (som vist må betyde Eastern Standard Time, altså amerikansk tid) vil Dr. Jonathan Wells og Dr. Richard Sternberg afholde et webinar om den påståede evolution af hvaler.

Darwinister peger ofte på de fossile data vedrørende hvaler som et af de bedste eksempler på evolutionær transformation. Men er det?

Med det udgangspunkt stiller de to eksperter alle de kritiske spørgsmål omkring den påståede udvikling af landgående dyr til den fuldt akvariske hval. Webinaret starter med en direkte online premiere af den nye video Whale of an Evolution Tale, den seneste i videoserien Long Story Short . Umiddelbart efter videoen vil der være direkte spørgsmål og svar om hvalevolution med de to biologer via Zoom.

Nedenstående link fører til siden, hvor du kan tilmelde dig webinaret. Der vil være mulighed for at indsende relevante spørgsmål til Wells og Sternberg på forhånd. Det skal nævnes, at tidspunktet for webinaret ikke just er hensigtsmæssig for os på denne side af dammen, men er du tilstrækkelig interesseret, kan du nok holde dig vågen med en god kande kaffe.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænset plads.

https://evolutionnews.org/2020/04/zoom-webinar-with-wells-sternberg-on-whale-evolution-join-us-on-april-23/

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: